Russe oorheers Comrades

Deel op

Image

Leonid Sjwetsof

Die Russiese atleet Leonid Sjwetsof het die opwaartse rekord by vanjaar se Comrades-marathon met 47 sekondes verbeter binne 'n tyd van 5 ure, 24 minute en 48 sekodes.

Deel op

Die Poolse hardloper Jaroslaw Janitsjki het tweede en die Zimabwiër Stephen Muzhingi derde geëindig voor 'n juigende skare by die Ovaalstadion in Pietermaritzburg.

Russiese vroue het skoonskip gemaak in die vrouewedloop deur die eerste, tweede en derde plekke in te neem. Elena Noergaliewa was die wenner, gevolg deur haar tweelingsuster. Tatjana Zirkowa het in die derde plek by die wenpaal verby gedraf.

Verlede jaar het Sjwetsof die afwaartse rekord geslaan.

starлобановский харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.