Tientallen migranten na EU dood van dorst in Sahara

Deel op

saharaReddingswerkers in Niger hebben de lijken van 87 migranten gevonden die van de dorst zijn omgekomen in de Sahara. Bij de meesten gaat het om vrouwen en kinderen.

Dit heeft de BBC donderdag gemeld. De stoffelijke overschotten zijn gevonden vlakbij de grens met Algerije. Zij kregen kennelijk autopech toen zij probeerden via de woestijn Noord-Afrika te bereiken.

De stoffelijke overschotten verkeerden in vergaande staat van ontbinding. Sommigen waren gedeeltelijk opgevreten, waarschijnlijk door jakhalzen.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.