Vrou met plofstof by Beitbrug voor

Deel op
Beitbrug
Beitbrug

’n Vrou wat in Limpopo met plofstof in haar besit betrap is, sal Vrydag in die hof op Musina verskyn.

NUUT!

 Sy is Donderdagaand by die Beitbrug-grenspos voorgekeer. 

Die 23-jarige vrou was per bus vanaf Zimbabwe na Suid-Afrika onderweg toe die polisie op die plofstof en 100 ontstekers in haar handbagasie afgekom het. 

 Die plofstof word gewoonlik gebruik om kitsbanke en kluise mee op te blaas. 

 Die Suid-Afrikaanse polisie is intussen in verbinding met hul ampsgenote in Zimbabwe om te probeer vasstel of die vrou ’n misdaadgeskiedenis in haar tuisland het.  – Sapa

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.