Rafael Nadal wen Franse Ope

Deel op

Die tweede gekeurde Spaanse tennispeler Rafael Nadal het gister die Franse Ope gewen teen die Switser Roger Federer. Nadal het die wedstryd gewen sonder om 'n stel af te staan, met 6-1, 6-3 en 6-0.

Deel op

Slegs in die  tweede stel het dit vir 'n oomblik gelyk asof Federer kon herstel toe hy byna op Nadal se afslaan deurgebreek het met die telling 3 elk, maar die Spanjaard het hom nie van stryk laat bring nie en verder 'n meesterlike vertoning gelewer.

Na Bjorn Borg wat van 1978-1981 vier keer die Roland Garros-beker gewen het, is Rafael Nadal slegs die tweede speler in die geskiedenis wat dit kon regkry.

травы для полоскания десенФильчаков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.