Stop die rassis!

red_october_projdeur JH du Toit

Die afgelope Rooi Oktober-veldtog het op die oog af klein voorgekom (sowat 500 ondersteuners by die Pretoriase optog), maar dit moet nie onderskat word nie. Hoewel die opkoms sekerlik baie beter sou wees indien dit op ‘n naweek eerder as op ‘n werksdag gehou was, het dit nietemin ‘n veel groter impak gehad. Die gunstige gesprekke wat op Facebook en Twitter ontluik het, asook op vele webwerwe het getoon dat Afrikaners dit in veel groter getalle ondersteun as wat dit bygewoon het. Die goeie ontvangs voorspel goed vir ‘n opvolggebeurtenis, bv op 16 Desember (hoewel 15 Desember, ‘n Sondag ‘n veel beter keuse sou wees).

Selfs interessanter as Afrikaners se ontvangs van die gebeurtenis is die senuagtige, selfs histrioniese ontvangs van die gebeurtenis deur die marxisties georiënteerde hoofstroommedia en sommige van hul marxisties-rassistiese rubriekskrywers. Dit mag vreemd voorkom om die woord rassisme te verbind aan die sg. ’egalitêre’ marxisme, maar in werklikheid is dit ‘n onvermydelike simbiose. In ‘n Afrikaland sal marxisme altyd wentel na anti-withaat. So het International Genocide Watch vir Julius Malema as ‘n radikale marxistiese-rassis bestempel.

Hoewel marxiste dit sal ontken, is die verhouding tussen hul ideologie en rassisme niks nuuts nie. Nie alleen is dit in amper elke Westerse kolonie wat in Afrika deur marxisties geinspireerde bevrydingsbewegings oorgeneem is gedemonstreer nie, maar selfs in die heimat van kommunisme naamlik die Sowjetunie, was rassisme lewendig. Gruweldade is bv teen die Joodse minderheid gepleeg. Die dominante Russe het die hele USSR oorheers en die vele etniese minderhede moes maar altyd by hulle inval. Die Russe het die USSR en sy minderhede gehanteer soos die swartes vandag Suid-Afrika met hierdie land se minderhede hanteer. Hierdie parallelle sal geen linkse ooit erken nie, want of daar nou SEB, RA, en watter ander anti-wit wet toegepas word, “ons is almal gelyk voor die reg”.

Rassisme is die vlieg in die linkse salf en hulle sal alles doen om dit te versteek, te ontken of daaroor te lieg. Die rassistiese vlieg in die linkse SA salf het egter ‘n brommer geraak. ‘n Groot vet brommer blyk op die linkse salf te teer terwyl dit net groter en meer brutaal word. Hoe groter hierdie lelike insek raak, hoe meer moet daar gelieg en oëverblindery toegepas word om dit te versteek.

Twee gebeurtenisse het die linkse kulkunstenaars egter onverhoeds betrap. Eerstens het geen “regdenkende” linkse kon voorsien dat Julius Malema ooit werklik sy EFF tot ‘n politieke party sou omskakel nie. Hoe nou gemaak? Nie alleen is Malema ‘n uitgesproke rassis en propagandis vir volksmoord op wittes nie, maar 15 000 swartes daag toe vir sy partyloodsing op. Hierdie 15 000 verteenwoordig sekerlik nie eens die top van die ysberg nie, maar wat dit wel wys, is dat sommer baie swartes van Malema en sy rassistiese idees hou.

Die geval Malema pas boonop binne die ergste vooruitsige van die mees ‘geharde stoere ”rassisitese” Afrikaner-ideoloë en moet dus vir die linkses ‘n geweldige dilemma verteenwoordig. Dit bevestig dat die ‘regses’ nog altyd reg was. Die linkse koerante steier nou nog met ontledings van hierdie gebeurtenis soos die een rubriekskrywer na die ander probeer om dit te onderspeel as ‘n beweging wat nie juis ‘n toekoms het nie. Die gemiddelde skatting is dat die EFF so 1% tot 2% van die stemme in 2014 sal trek. Ek dink daar wag ‘n verassing vir hierdie linkses. Ongeag Malema se radikalisme, is hy niks meer rassities as die gemiddelde linkse nie. Dis net sy middele wat verskil. Malema sê wat die ander dink. Alle linkses is rassiste, want haat vir die ras wat besit, is die onafwendbare gevolg van marxisme. In die Suid-Afrikaanse geval dui hierdie rassisme natuurlik op die mislukking van die Reënboognasie.

Dit bring ons by die marxistiese-rassiste se tweede dilemma, nl. Rooi Oktober. Natuurlik weet hulle al jare lank dat Afrikaners deur swartes uitgemoor word, maar dit word gerieflikheidshalwe, of dalk om rassistiese onthalwe, as blote misdaad afgemaak. Persoonlik dink ek dat hulle bevrediging daaruit put – hulle is immers rassiste. Dat wittes nie swartes vermoor nie, gaan hulle egter verby. “Nee, dis rassisties om oor die aanvaller se ras te praat.” Tog, vir die linkses, is dit behaaglik om ‘n rasseherrie te maak wanneer wit studente flou Oros vir koshuiswerkers aanbied en dit verfilm. Laasgenoemde word as ‘n rassistiese insident getipeer en tot ‘n nasionale, selfs internasionale krisis verhef. Desnieteenstaande mag ras nie genoem word wanneer Willemientjie Potgieter deur swart moordenaars aan haar hare opgetel en tereggestel word nie. Die ontkenning van die rol van ras in moorde in ‘n omgewing waar wetgewing, poltieke uitsprake en propaganda die slagofferras voortdurend verontmenslik en dus as teiken legitimeer, dít is ware rassisme. Dis selfs erger, dis volksmoordontkenning.

Rooi Oktober het egter ‘n krisis vir die marx(istiese)-rassiste veroorsaak. Toevallig, in ‘n tyd wat die EFF se loodsing die mislukking van die reënboognasie beklemtoon, ontwikkel die verdrukte minderheid die moed om hul slagofferskap toe te eien. Dit was egter nie as blote slagoffers van misdaad nie – nee nie ‘n blote antimisdaadveldtog nie. In die gloeiende lig van die televisie maak hulle beswaar teen hul witslagofferskap aan die hand van hul swart geweldenaars. Hoe durf hulle! Hierdie is ‘n waarheid wat nié gespreek mag word nie, want nie alleen vestig dit die aandag op die rassisties-gewelddadige aard en dus mislukking van die reënboognasie nie, maar selfs erger: Ander wittes se oë mag oopgaan en ook begin protesteer. Twee uiteenlopende gebeurtenisse wat die mislukking van die linkse droom aksentueer, is te veel vir ons marx-rassiste. ‘n barrage van anti-Rooi Oktober en anti-wit propaganda volg.

Die geweldige intensiteit van die aanval op Rooi Oktober bewys twee dinge, naamlik die sukses daarvan, asook die besef onder die marx-rassiste dat hul orde besig is om te verkrummel. Die boodskap hieruit is ‘n versterkende een. Die beweging wat met Rooi Oktober begin het, moet momentum behou. Smee die yster terwyl dit warm is. Nou is die tyd om ‘n opvolgprotes te reël, nou terwyl amper elke Afrikaner daardeur meegevoer is. My persoonlike advies aan die organiseerders is: maak dit maklik vir mense om by te woon; moet dit nie op ‘n werksdag hou nie. Soos Pallo Jordan gese het: “Voordat julle nie in jul duisende in die strate afmarsjeer nie, sal ons nie na julle luister nie.”

Wees verseker in die marx-rassis het ons te make met die mees uitgeslape vyand. Hy het daarin geslaag om ‘n hele wêreldkultuur te bou na  die beeld van sy leuen. In die twintigste eeu het hy die universiteite, mediahuise, filmwese, kuns en vele meer regoor die Westerse wêreld geïnfiltreer en besmet met sy haat vir die blanke ras. Hy het ons sukseskvol gedemoniseer. In Suid-Afrika het die marx-rassis die eerste volwaaridge marxistiese-rasse-orde opgerig. Alle vorige marxistiese eksperimente het marxisme as die hoofdoel gehad met rassisme as ‘n onbedoelde newe-effek. In Suid-Afrika is rassisme verhef tot die hoofdoel met marxistiese idees as die voertuig daartoe.

Die mislukking van hierdie bestel lê toenemend die rassisme bloot en maak dit al makliker om te teiken. Ons moet die felheid van ons aanslag daarteen dramaties verskerp. Dis maklik, want ons moet bloot die wreedheid daarvan blootlê. Dit is die geldige rede waarom ons onsself wil bestuur. Ons móét, anders sal die rassis ons uitmoor.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Riana

  Briljante stuk!

  • Trippie Trip

   Riana, ek sien hier is ‘n marxis op jou spoor !

   Puik geskryf JH du Toit – deel jou sentimente.

 • Dieannerou

  Rooi Oktober moet in ander vorme ook die hele Oktober maand aanhou om dit meer effektief te hou. Ek is bewus van die bloeddiens se weiering om blankes in diens te neem maar hulle wil hê dat jy moet bloedskenk, nou daar is bv een van die vele aksies wat ook geloods kan word as deel van RO.

  ‘n Boikot deur blanke bloedskenkers kan die bloeddiens lamlê want dis omtrent net blankes wat bloed skenk. Maar dit is wat my so die moer’ in maak want as daar beter samewerking tussen ons “leiers” was sou sulke goed beter gekoordineer kon word.

  • DichterS

   Ek het hierdie een-man boikot aan die gang teen SANBS (van die begin van die jaar af) – hulle bel my so af-en-toe en hoor of ek nie dalk van plan verander het nie, dan sê ek maar net jammer ek kan hulle nie help nie. Die grootste grap van alles – ek staan op presies 49 skenkings!

   • DichterS

    Maar ek is (op die lug) lelik uitgetrap deur ene James Kemp toe ek vir Radio Tshwane bel en vir hule vra hoekom hulle die rassistiese bloeddiens so bemark.

  • Willy

   Die meeste blankes skenk bloed want die ander sn is vrot van die HIV/AIDS.

   • Nico

    Het jare terug (1991 – 1995) in Tembisa hospitaal gewerk by obstetrie en ginekologie wat baie bloed gebruik. Daar was nie eers EEN eenheid wat ek opgesit het wat ‘n Afrikaan as skenker gehad het nie.

 • Liezel

  Stem 100% saam!

 • Eric Bornman

  Goed geskryf JH,
  Vraag is? wil die ANC hom stop of voer hy net uit wat hulle wil?
  Waar kry n arm, skuldenaar van miljoene, aan SARS, die geld om die land vol te ry en wie borg die hempde en beret?
  Net een ding gaan die papvreter stop en dit is hyself, nadat hy derduisende die afgrond ingelei het en bloed van duisende op sy hande het.
  Ek dink Skilpad gebruik hom en 46664 se “dood”as troefkaart om homself as diktator in te lyf….. hoop ek is verkeerd.

  • betjie

   Eric, daar word bewerings gemaak op Tia Mysoa se blog dat “….Charlize Theron is donating to the ANC Machine, ANC Woman’s League and horrifically To Julius Malema’s election drive….” Weet enigiemand iets hiervan af?

   http://tia-mysoa.blogspot.com/2013/10/honeymoon-is-over-for-white-people-in.html

   • Trippie Trip

    Betje, ek het nie nou genoeg tyd om jou “link” oop te maak (sal vanaand) – maar hierdie vroumens is al geruime aantal jare besig met die ANC gespuis, om nie praat van Julius Malema nie.
    SKANDE MAN, SKANDE !

    • Nico

     Om in Haaalehood (Hollywood volgens amerikaanse uitspraak) opgang te maak MOET jy jou siel verkoop. Al hulle flieks is 100% gemors.

     • Neko2011

      Charlize Theron, jy is ‘n T33F. (Jammer vir my taalgebruik.)

   • Marthinus

    Wel uit haar eie mond in hierdie video http://goo.gl/f18ezA spog sy vreeslik met haar twee stem keuses in haar lewe, so die aantyging klink nie vir my verregaande nie.

   • Eric Bornman

    Dit is korrek, onthou sy ook n groot aanhanger van die afgot 46664 sy probeer weghardloop van haar verlede af

 • Willy

  Baie goeie insiggewende stuk.

  Die linkses se probleem is dat hulle nie eintlik weet wat is ‘n rassis en koppel enigiets wat hulle dink aan rassisme. Hoe intenser die aanslae teen ons hoe sterker kom ons anderkant uit want die tekens is daar dat ons begin saamstaan en nie elkeen sy eie rigting inslaan nie. Rooi Oktober is ‘n goeie begin om dit te bewys. Myns insiens sal dit van krag tot krag gaan.

  Daar word gese dat hoe meer van iets gepraat word hoe groter bedreiging word dit vir daardie. Neem maar weer vir Rooi Oktober.

  Ek voel net so aan my hier is iets positiefs aan die gebeur.

 • Dieannerou

  Ek wil ‘n vraag vra iets wat ek al lank aan dink. Is daar ‘n stryd tussen linkse en regse blankes besig om te ontwikkel en gaan dit meer intens selfs geweldadig raak? Enigiemand wat ‘n antwoord wil waag?

  • Eric Bornman

   Kan ek waag? ek nie noodwendig reg nie.

   Beslis is daar n stryd tussen links en regs, dit gaan veller raak met libs wat klou aan al hulle lee beloftes en lee drome, n tekort aan realitiet.

   Ek dink die keuses is klaar gemaak n aantal jare gelede.

   Wanneer die donker nasie met sy revolusie begin sal daar beslis die “we are Britsih, we are British” faksies wees wat lei aan Stockholmsindroom, ongelukkig gaan hulle ook net “kanon voer” wees.
   Libs is bang om “goeters” te verloor, materiele dinge, boom rook, koffie winkels in Amsterdam, as ek dit so kan uitdruk.
   “Regses” is bereid om alles in die stryd te werp om te behou wat REG is
   Ek se “regses” in aanhalings tekens aangesien die linkse, dom libs ons dit noem.
   My geloof is dat:”the left wing and the right wing belong to the same bird”
   Waar trek ek die streep deur nie gebrandmerk te word nie maar ook my identiteit te behou?
   Die Pakendorfs van die wereld is siende blind, n eienskap van n LIB, jy kan hulle gesigte in die moord toneel indruk en hulle sal ontken. Hulle ontkenning en weerhouing van die waarheid is n groot wapen in hulle mag.

   My buurvrou dink ek is koekoe (so who cares?) Sy het haar Afrikaner waardes net wanneer sy dit wil he, kinders in Engelse skool want Afrikaans gaan uitserf, onderbetaal die swart bediende wat daar werk, maar ek is n rassis en ver regs, volgens haar. Wie gee om wat hulle dink?
   Die revolusie wat hulle vir ons beplan sal beslis deur wittes aangedryf word (in die agterste linnies)
   Miskien gaan dit nie meer oor wit of swart nie??”!! Dit gaan oor “geloof” soos vele ander orloe en waardes, dit wat reg is en dit wat verkeerd is.

   Ok eerste ding wat die pienk Libs nou skreeu:”Wat vir jou reg is, is vir my verkeerd.”
   Maklik, Daar staan geskrywe dat in die laaste dae alles omgekeer sal wees, dit wat reg was, sal verkeerd wees en anders om, so sharrup Libs gaan rook jou boom in Amsterdam en vreet jou AV medisyne vir jou vigs.
   Van wie kom ons velste kritiek op die blad? Hetrofobiese, wit, liberaliste wat alle waardes en normes wil laat verval sodat hulle in hulle eie oe en soort as REG gesien kan word.
   Die Sloets en ander gespuis, wat tiepes van hulle soort akkies maak en weg hardloop, they cant face the music.
   Surprise!!! Europa is besig om na “REGS” te beweeg, hulle het genoeg gehad van die suurstof diewe in die wereld.
   Soos na enige Revolusie was die uitkoms van die betrokke land baie slegter af, as voor die revolusie, so ook gaan dit hier wees, die hetrofobiers se gayklubs gaan nie meer wees nie, die sekuriteits komplekse gaan nie meer wees nie want die libs het die mure van binne, afgebreek, die werkende sisteem is die vyand van die LIB.

   Spot the White Lib and win a Beret. (Foto onder)

   • Dieannerou

    Eric ek bespeur ‘n meer agressiewer blanke deesdae wat nou ook hulle teiken rig op die linkse blanke en nie net op die ANC nie, daarom my vraag. Ek is nog al die tyd van mening dat ons nie die ANC moet beskou as ons werkilkke vyand nie maar eerder die linkse blanke wat agter die ANC skuil.

    • Eric Bornman

     Ek dink jy is 100% reg,geen twyfel.
     Die linkse wittes dink hulle pad is oop as die land omval, sal gesien word as “struggle heroes”
     Follow the money!! Wie het ons Grensoorlog befonds?
     Die linkse blanke, is ruggraatloos en werk agterbaks.
     Die ANC is ook net Puppets van die groter bestel.
     Wie lei eintlik vir JuliAss en Skilpad op? die Jesuite in Harare.
     Wie befonds hulle?
     Wie gaan die meeste baat, tydens en n n revolusie? Beslis nie die wit lib nie. Follow the money!!!
     Wie het die NP regring omgedop van binne? een van die groot rampokkers was Dr. Daniel Barnard.
     Wie verkoop luukse vliegtuie en lewens style aan die politici? Dr. Daniel Barnard. ou Efwwetjie wqas maar net die LIMELIGHT, BLINK, KOP wat die goud gekry het om sy handtekeing te plaas op n bloed verdrag.
     Follow the money!!
     Sorry Libs, julle is eintlik nie deel van die NWO se produk nie, net kanon voer

     • Krygspraktisyn

      Eric ek gaan my stuiwer gee. Wat is n Lib? Gewoonlik n person met geen Christelike waardes nie of liewer bybelse reg nie. Altyd vir my interesant as jy n aborsie gehad het is jy die voorste vegter dat dit toegelaat moet word uit jou skuld gevoelens, sodat jy minder skuldig kan voel. Die Lib is n stukkende person sielsiek en ligaamlik gebroke hetsy gay,lesbier ens. As almal sonde doen is myne minder

     • Eric Bornman

      WoW, Goeie opsomming, ek stem saam met jou

   • Krygspraktisyn

    Gay

  • Arnieann

   Sonder om nou my pronkvere te wil vertoon. Ek het ‘n rukkie gelede voorspel dat die liberale blanke aanslag teen ons erg gaan verskerp. Inteendeel, ek het dit ‘n paar keer gesê.
   Dit is nie die liberale prinsiep as suks nie. Dit is slegs ‘n stuk politieke gereedskap wat deur ‘n groter mag beheer word. Ons konflik gaan teen hierdie “Usefull Idiots” wees wat nie besef dat hulle onder politieke hipnose verkeer nie.
   Wie het beweer dat hierdie oorlog vaders teen seuns ens. gaan wees???
   Dit is wat nou besig is om te gebeur.

   • Marthinus

    Lukas 12 : 49 – 53

    • Eric Bornman

     Goeie stuk, dit is inteenstelling met meeste van die groot charismatiese kerke………Hy bring vrede……oops, toe nie.

     • Marthinus

      Janee, ek het dit geplaas om uit te wys dat ons geveg gaan nie oor politiek nie. Dit gaan oor leuens en waarheid, sonde en geregtigheid. In Lukas 12 : 49 -53 sien ons dat die Messias se koms sonde oopgevlek het, die wat nie bereid is om sonde te laat vaar en die Messias aan te neem as koning met ‘n vernuwe gees nie skop teen die wat dit wel doen. As jy nie vir God is nie, is jy vir die wêreld en ons weet wie is die heerser van hierdie wêreld (wat sal vergaan).

      Dit is hoekom hulle so ingestel is op “regte”: homoseksualiteit, vermenging, aborsie – hulle haat die geregtigheid van God en hulle haal dit uit op die wat Hom volg. Maak net seker jy is in hierdie geveg vir die regte redes. As dit tot eer van mense is, hou op, as dit tot eer van God is, volhard.

      Jy sien die mense verwag daar kom ‘n groot liberalis, maar daar kom ‘n Koning.

     • Eric Bornman

      die groot liberalis wat hulle verwag het n vurk…

 • Marthinus

  Danke vir die skrywe, ek was daar en ek sal weer daar wees as my volk my roep. Vir die waarheid.

  Terloops, so van waarheid gepraat, ek wil net bietjie lig op destydse kommunistiese USSR plaas waarna verwys word aan die begin van die stuk. Vir die wat belangstel, kyk gerus hierdie video. Dit is 30 minute lank ongelukkig so doen dit wanneer jy mooi wakker is – http://goo.gl/dNQKqG

  • JH du Toit

   Beste Marthinus, David Duke is ‘n baie intelligente man. Hy is ook baie anti-joods, so ek dink hy oorbeklemtoon dalk die rol van die Jode in die Oktober rewolusie. Nietemin daar was heelwat jode tussen die Bolsjevieks.
   Die USSR het egter ook teen jode opgetree so dit was glad nie ‘n bestel terwille Jode nie. My persoonlike mening is dat die Bolsjevieks ideologiese fanatici was wat eerder ‘n haat vir die Russiese monargie gehad het.

   • JH du Toit

    Ek moet darem net verder byvoeg, dat die jode wel baie beter af was onder die kommuniste as onder die monargie. Die Tsar was vreeslik ant-semities wat heelwat jode na die bolsjevieks gedryf het. Die kommuniste was amptelik teen anti-semitisme. Aan die een kant het hulle dit beveg en aan die anderkant het hulle pogroms teen joodse denkers, kunstenaars ens gevoer. Eintlik was hulle heeltmal skisofrenies teenoor die jode.

    • petergmurray

     Dit het maar baie met geld ook te doen. Armoede versus rykdom was ‘n groot probleem in Rusland.
     Ek het eendag vir my Russiese vriend gevra wat hy van Putin dink. Toe sê hy, “mmmmm hy is nie ‘n slegte leier nie, maar hy is hopeloos té vriendelik met die ryk Jode.” Volgens my vriend is Putin ongelooflik geldgierig. Geen wonder hy het al vir Zuma kom kuier nie.
     Wat die Bolsjeviks betref; Ek het ‘n boek gelees wat deur ‘n Russiessprekende professor in Amerika geskryf is. Hy het sowat 30 jaar gelede al geskryf oor Siberië wat op Russiese bloed gebou is.
     Onlangs het ek op die Vlaamse televisie na ‘n dokumentêre program gekyk wat handel oor Siberië. Daar is ‘n ondergrondse museum met ontelbare kopbene. Die tolk/toergids het verduidelik dat “daar waar hulle nou loop, miljoene lyke gelê het, wat nooit begrawe was nie.” Dit het sommer bo die grond gelê en vergaan.
     Volgens die Russiese professor het 52-miljoen Russiese Christene “net eenvoudig verdwyn.” Tussen 1917 en 1990, skryf ‘n ander Russiese geleerde, was daar slegs een staatshoof in die Soviet-unie wat NIE ‘n Jood was nie. Dit was Bresjniev, wat met ‘n Jodin getroud was.
     Die wêreld het mal gegaan oor die “6-miljoen Jode”, maar wat van daardie 52-miljoen Ortodokse Russe wat tussen 1917 en 1990 verdwyn het?
     Ek kan nie die verskillende Russiese name onthou nie, maar iewers in Siberië is ‘n spookdorpie waar die wêreld se enigste “oop tronk” staan. Stalin (die Jood) het sy Duitse oorlogsgevangenes daarheen gestuur. Dit was honderde-duisende gevangenes. Daar was geen vervoer nie, en hulle moes daarheen stap. Feitlik almal het “onderweg” daarheen gesterf van honger en ontbering. Die paar honderd wat dit gemaak het, is in ‘n ou tronk-ruïne gestop. Die tronk het geen deure en geen vensters gehad nie. Dit was nie nodig vir sekuriteit nie, want niemand het dit gewaag om te probeer ontsnap nie. Dit was te koud daar buite, en daar was geen voedsel en vervoer wat hulle sou wou laat ontsnap nie. Volgens die gids het die oorlewende Duitsers almal daar gesterf.

     • JH du Toit

      Peter jy is reg. Die grootse holocaust is deur kommuniste gepleeg. Wereldwyd het hulle meer as 100 miljoen mense vermoor. Dit is genoeg rede waarom ons apartheid moes he in SA. Hieroor sal die SAKP/ANC nooit enige gewag maak nie, maar die klem is atyd op die ‘moordadige’ apartheidsregime, wat eintlik glad nie moorddadig was nie

     • Marthinus

      Dit is eintlik wat my David Duke skakel veronderstel was om tuis te bring 🙂

    • chrispot

     Onthou die kommunisme se wortels is Joods, dit was een van die redes waarom Hitler so erg anti-semities was. Daarom ook dat die kommuniste se haat so erg teen die christene gerig word. Die kerk in SA is nog grootliks blind vir die anti-christelike venyn van die liberale linkses.

   • Marthinus

    Verseker, ek dink onder die vel is kommunisme nie ten gunste van enige iemand nie, behalwe die wat in beheer is aan die einde van die dag.

 • Protestantie

  Hoekom begin ons nie maatskappye boikot op groot skaal vir ‘n maand of wat op ‘n keer – stel hulle in kennis watter veranderings ons wil hê voordat ons weer by hulle koop. Soveel poste vir wit personeel.

  • jacques

   Hierdie is ‘n baie goeie idee.

   • Eric Bornman

    Jam vir jou goeie idee

  • Dieannerou

   Rooi Oktober moet dit deel maak van hulle oktober maand aksies, goeie idee.

 • betjie

  Daar sou moontlik baie meer Pretorianers by die Red October optog opgedaag het
  indien Radio Pretoria dit geadverteer het. Maar nou was dit ‘n reuse sukses
  SONDER Radio Pretoria se hulp!

  • jacques

   Wat gaan aan by Radio Pretoria?

   • Arnieann

    Is hulle van die lug af??

    • Riempies

     Hulle is maar net op wanneer hulle n nusie het van die NSA en dit is maar so hier en daar.

   • Riempies

    Niks – dit is wat daar aangaan.

 • Christiaan Rudolph Potgieter

  Sal sien hoe klim die marxiste rassiste nou op die EFF soustrein soos hul meer ondersteun word deur onopgevoede geweldadige jeug, om daar hul selfsug egosentrisiteit te verlustig ten koste van hul eie kinders en die nasie se toekoms.

 • Johann de Waal

  Tikfout: Dit is “verrassing” en nie “verassing” nie.

  Laasgenoemde is wat in menige gevalle met ‘n lyk gedoen word. Verras is die wit meelopers egter deur hierdie nuwe politieke ontwikkelinge.

 • hb

  JH du Toit het n uitstekende artikel geskryf.Hy hou nie net die Boere protes warm nie maar wakker dit aan. Die liberalis kan nie teenstand verduur nie, hy sal verkrummel,Ek sal my bydrae lewer sover ek kan.

 • Saamprater

  Kan nie wag om die “soapbox danser” se repliek te lees nie. Maar wonder to of hierdie artikel nie groter inslag sou gevind het in die internasionale arena, as dit in die taal van die onderdrukker geskrywe was nie.
  Oorwweg dit sterk asb Mnr du Toit.
  Ons moet al daai dinge doen wat jy noem, en nog meer, maar die internasionale druk sal eers kom as ons hulle media in vloed sit met artikels wat die waarheid rou ontbloot, maar net as hulle dit verstaan.
  My s indiens is die howe heeltemal in die ANC se sak en daarom die gesloer met die diefstalsake teen Mal emma en sy tenderpreneur dief boetties.
  Hy probeer alles doen om uit die tronk te bly, en die rasistiesse faksie in die anc betaal ruim vir hierdie idioot se politieke vordering.
  Eie plekkie wat ek my tuisland sal noem is nie meer n opsie nie. Die hahienas gaan mekaar begin opvreet en dan moet ons lankal nie meer deel van hierdie modderbad wees nie.

 • Piet Jan

  Gedagtes: EFF sametrek en liberalistiese blankes is stil. Selfs al word cold blooded moord aangevuur teen die ander party van die honymoon.

  Rooi Oktober- `n Blankes wat vreedsaam vra sonder dreigemente `hou asb op om ons te dood` en die liberalistiese blankes? RASSISME! RASISME! word geskree en multi kulti balonne word in kontras teen versoeke van blanke leef en laat leef die lug ingestuur.

  Geveinsdes is `n goeie sinoniem vir liberaliste sou ek sê.

 • Piet Jan

  Gedagtes: EFF sametrek vind plaas en liberalistiese blankes is stil. Selfs al word `cold blooded` moord masjiene opgeroep teen die blankes van die De Klerk `honymoon`.

  Rooi Oktober ballone – Blankes wat vreedsaam smeek, sonder enige dreigemente, `hou asb op om ons te dood` en die liberalistiese blankes? RASSISME! RASISME! word geskree en multi kulti balonne word in kontras teen versoeke van blanke `leef en laat leef` die lug ingestuur.

  Gedagtes…..

  Geveinsdes is `n goeie sinoniem vir liberaliste sou ek sê.

  • JH du Toit

   Piet, jy maak ‘n goeie punt. Dit is tyd dat ons die liberaliste se rassisme jeens wittes aan die kaak stel. Dis tyd dat ons hulle taal begin gebruik en die rassisme klag terug gooi na hulle.
   Hulle ontkenning van die volksmoord op wittes en valse beskuldigiggns van rassisme as ons net menslike hantering opeis, DIT is rassisties. Hulle is die rassiste.

 • Manfred Delport

  “The essential contradiction of “White Nationalism” is that while it is
  marginalized politically, it dominates all political conversation.”

  http://alternativeright.com/blog/category/the-dobermans-of-political-correctness

 • Hanna-Patat

  Baie goed geskryf JH! Ek is so trots op ons REGSE blankes. Ons is regs want die Marx-rassiste is links en dit maak ons die teenpool van hulle. Hoe dink julle gaan groot, rooi lug ballonne lyk vir die volgende sarsie? In elke dorp. Daar gaan baie vrae gevra word van elke toeris wat vanuit ‘n vliegtuig, hierdie rooi lug ballonne gaan aanskou regoor die land. Net ‘n idee maar ek het hierdie “foto” al geneem in my geestes-oog. En dit is ‘n mooi “foto”!

 • Riempies
 • african4

  Uitstekende brief, maar daar is n klein foutjie in, nl. die verwysing na die Russiese revolusie. n Meer korrekte banaming sou wees, die Bolshevik revolusie, want meer as 99% van die Bolsheviks was nie Russe nie.