Peter de Villiers ‘n prater, s? Walliese breier

Deel op

06:42:54 Volgens die besoekende Walliese afrigter Warren Gatland, praat die nuwe Suid-Afrikaanse breier Peter de Villiers baie maar sonder om werklik iets te sê.

Deel op

Gatland het De Villiers daarvan beskuldig dat hy een ding in die pers op een dag kwytraak en dan iets anders die volgende dag. Hy weet nie mooi wat die Suid-Afrikaanse afrigter van hulle as besoekers verwag nie.

Vir Saterdag se wedstryd teen die Springbokke op Bloemfontein, het Gatland 'n sterk pak voorspelers gekies wat fisies teen die Suid-Afrikaners sal kan meeding.

напольные уличные светильникилобановский класс

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.