Ontmoet Media24

Deel op
Chris McEvoy
Chris McEvoy

Deur Albert Brenner.

Welkom by Media24. Hieronder vind u uitsprake van twee van die bekendste joernaliste/skrywers van Media24, Lilliët Radlof (redaktrise van Women24 en feminis) en Chris McEvoy.

Media24 behoort aan Naspers . Naspers is die grootste media maatskapy in Afrika en een van die top 35 media maatskapye in die wereld. Die maatskapy word beheer deur twee Afrikaners, Ton Vosloo en Koos Bekker.

Soos u sal bemerk, het die vlak van joernalitiek – soos met feitlik alle andere sfere van ons samelewing – ook Afrika standaarde bereik. Geen top media maatskapy in die Westerse wereld sou onderstaande uitsprake geduld het nie weens die swak lig wat dit op die maatskapy werf.

Maar ons, hier in Suid Afrika, moet maar met die slegste tevrede wees. Dit is ons erfskap aan ons kinders… alles in die naam van die mens-god Nelson Mandela. Lees gerus die twee werknemers se twitterboodskappe deur op die vergroting te klik.

liliradlof

 

 

 

 

mcevoytwit

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.