Kenny Perry wen Jack Nicklaus-herdenkingstoernooi

Deel op

Die Amerikaanse veteraangholfspeler, Kenny Perry, het gister die Jack Nicklaus-herdenkingstoernooi in Ohio gewen.

Deel op

In sy laaste rondte gister het Perry 'n 69 aangeteken wat drie onder die baansyfer is. Die ander spelers was besig om foute te maak en sodoende het Perry daarin geslaag om die voortou te neem. Sy finale telling oor vier rondtes was 280, oftewel agt onder die baansyfer.

Sy prysgeld is $1,08 mijoen dollar, waarmee hy ook 1080 punte vir die Ryder-beker verdien.

Ernie Els en Trevor Immelman het ook aan die toernooi deelgeneem.

баки дляФильчаков Александр Васильевич

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.