Gratis kragmeters vir Pretoria

Deel op

ptaligteDie Stad Tshwane het begin met  die installering van voorafbetaalde elektrisiteitsmeters in Pretoria.

Die nuwe voorafbetaalde meters vervang ou meters ingevolge ‘n projek wat ‘n veilige inkomstestroom sal verseker.

Groot kragverbruikers sal eerste aan die beurt kom waarna die projek in Januarie 2014 in fases na huishoudings sal beweeg.

Die meters word gratis geïnstalleer, en die munisipaliteit sê die nuwe meter-projek sal nie ‘n uitwerking hê op kragpryse nie.  – SABC

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.