Petroljoggiestaking verby

Deel op

joggieDie vakbond Numsa het ‘n beroep op petroljoggies gedoen om onmiddelik terug te keer werk toe.

Petroljoggies het drie weke gelede begin staak terwyl hulle ‘n salarsiverhoging van 30 rand per uur geëis het.

Vrydag het Numsa ‘n verhoging van twee rand per uur aanvaar wat beteken die werkers kry ‘n verhoging van 11,6 persent.

Die woordvoerder van Numsa, Casto Ngobese sê die ooreenkoms beteken petroljoggies se staking is verby, maar die staking in die onderdelesektor duur nog voort. – RSG

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.