Ernie bevestig deelname aan Jack Nicklaus-toernooi

Deel op
Ernie Els het bevestig dat hy aan die Jack Nicklaus-herdenkingstoernooi gaan deelneem, nadat hy aanvanklik onseker was daaroor.

Image

Ernie Els

Deel op

Volgens 'n verklaring op Els se webtuiste, sou hy aanvanklik die naweek vry gewees het, maar hy is gretig om deel te neem en het daarom besluit om in die toernooi te speel. Volgens hom is dit een van sy gunstelingtoernooie.

Vijay Singh het hom egter daaraan onttrek weens 'n ribbesering. Desnieteenstaande sal sewe uit die toptienspelers ter wêreld aan die Jack Nicklaus-herdenkingstoernooi deelneem.

скульптурыtopcargo кидалы

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.