Nadal wen Amerikaanse Ope

Deel op
Rafi Nadal
Rafi, soos die Spanjaarde hom noem

Die Spanjaard, Rafael Nadal het ‘n skitterende jaar afgerond deur die wêreld se voorste tennisspeler, Novak Djokovic in die Amerikaanse Ope op die Arthur Ashe Stadion te klop.

Nadal het met 6-2 3-6 6-4 6-1 geseëvier en sodoende sy tweede Grand Slam vanjaar inge-oes.

Hy het vroeër vanjaar die Franse Ope titel vir die agste keer verower. Die oorwinning in die VSA bring Nadal se getal Slams op 13 te staan.

Hy is nou derde op die lys van die mees bekroonde spelers, met net Roger Federer en Pete Sampras wat beter rekords as hy het.

Djokovic het na hy verslaan is, gesê hy glo dat Nadal binnekort weer die nommer een speler ter wêreld kan wees en dat daar oorgenoeg tyd is vir die 27-jarige om Roger Federer se rekord van 17 titels te oortref. – RSG

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.