Swart bestuurder wat Thomas Ferreira omry, weer voor

Deel op
Thomas na die ongeluk
Thomas na die ongeluk

Die swart motorbestuurder van die Gautengse LUR vir behuising het weer verskyn in die Krugersdorpse landdroshof op aanklagte van roekelose of nalatige bestuur, en dat hy nie ‘n beseerde persoon gehelp het nie.

Die saak hou verband met ‘n ongeluk in 2011 toe Motsami Semitje in ‘n ongeluk betrokke was waarin Thomas Ferreira, wat op ‘n motorfiets was, ernstig beseer is.

‘n Neuroloog het intussen verklaar dat Ferreira nooit ten volle sal herstel van die breinskade wat hy opgedoen het nie.

Die hof het gister gehoor dat Semitje nie ‘n gevorderde bestuurskursus geslaag het nie.

Hy het na bewering deur ‘n rooi verkeerslig gejaag en in die middel van ‘n kruising teen Ferreira gebots.

Die saak is gister uitgestel sodat die verdediging nog getuies kan roep.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.