Meer as 60 vas vir openbare geweld in Limpopo

Deel op

protest2Die polisie in Limpopo het meer lede ontplooi en sowat 65 betogers is in hegtenis geneem vir openbare geweld in Malamulele, Limpopo, Maandag, het die polisie gesê.

Betogers het Openbare Werke se streekkantore en vyf voertuie in ligte laaie gelaat, sê brigadier Hangwani Mulaudzi.

“Die plaaslike Masingita-winkelkompleks is heeltemal geplunder,” het hy gesê.

Skade word tans beraam op R3 miljoen.

Mulaudzi het gesê die situasie bly gespanne, en hy het motoriste aangeraai om paaie na Giyani en Thohoyandou te vermy.

Inwoners is eis hul eie munisipaliteit. – Sapa

 

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.