Bush vra om verskoning oor verklaring van Mandela se afsterwe

Deel op
Bush senior
Bush senior

Die woordvoerder van die voormalige Amerikaanse president George HW Bush het om verskoning gevra nadat ‘n verkeerde verklaring oor die voormalige Suid-Afrikaanse president Nelson Mandela se afsterwe uitgereik is.

Jim McGrath hy het ‘n voorbereide verklaring van Bush se medelye oor die dood uitgereik nadat hy die Washington Post se nuus oor Mandela se ontslag uit die hospitaal verkeerd verstaan het.

Mandela is na sy huis in Johannesburg Sondag drie maande in die hospitaal. Die Presidensiële woordvoerder Mac Maharaj Mandela se toestand is steeds kritiek.

Die ANC en die DA het die nuus van die voormalige president se ontslag uit die hospitaal verwelkom. ANC-woordvoerder Jackson Mthembu tuisbehandeling ontvang sal aan Mandela die volgehoue ​​ondersteuning van sy familie beteken.

DA-woordvoerder Mmusi Maimane het Mandela se mediese span bedank vir alles wat hulle tot dusver gedoen het en voortgaan om te doen.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.