Ernie Elsuitnodingstoernooi gekanselleer

Deel op

ImageDie Ernie Els-uitnodigingsgholftoernooi sal nie in Desember vanjaar plaasvind nie omdat die toernooiskedule te vol is, het Els se sakebestuurder, Phill Cotton, aangekondig. Ernie Els het op sy beurt gesê dat die 2007 Ernie Els-uitnodingstoernooi die beste ooit was en heel geslaag, sodat dit jammer is dat die datums vir vanjaar so moeilik geblyk het.

Deel op

Veral die SAL-Ope kampioenskap wat op 21 Desember klaarmaak, het 'n probleem geskep. Daar is egter planne om 'n eendagfondsinsamelingstoernooi op die Maandag net na die SA Opekampioenskap te hou.

Die byeenkoms sal ten gunste van die Ernie Els en Fancourt-stigting plaasvind. Fondse sal ook gebruik word vir 'n bewusmakingsveldtog oor outisme. Ernie se seun, Ben, is ook met dié toestand gediagnoseer.

Die Els-uinodigingstoernooi sal weer in Desember 2009 plaasvind aangesien die Sonskyntoer se rooster weer plek sal hê daarvoor.

 

магазин автоинструментаДанильченко Юрий Брониславович

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.