Ollie le Roux draf dalk vir die Stormers uit

Deel op

Die voormalige Springbokstut Ollie le Roux sal waarskynlik vandeesweek by die Stormers se spanoefeninge aansluit om hul

Image

Ollie le Roux

skrum te versterk in Saterdag se Super 14-wedstryd teen die Waratahs.

Deel op

Le Roux, wat tans klubrugby in Brittanje speel, het oor die naweek die Ierse span Leinster met twee drieë gehelp om met 41-8 teen die Dragons te seëvier.

Die Kaapse span verkeer tans vierde op die punteleër en Ollie le Roux se ervaring mag dalk net die deurslag gee in aanstaande Saterdag se wedstryd teen die Waratahs.

печи купитьЛобановский Харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.