Anthony Weiner in nuwe seksskandaal

Deel op
Weiner en sy vrou
Weiner en sy vrou

Die Amerikaanse politikus en selferkende sekspes Anthony Weiner het gesê hy beplan steeds om te staan vir die amp van burgemeester van New York, ten spyte van sy erkenning dat hy wéér seksueel eksplisiete boodskappe en foto’s aan ‘n jong vrou gestuur het.

Weiner geniet die ondersteuning van die meerderheid swart inwoners van die stad.

Dié vrou het aan ‘n skinderwebwerf gesê dat sy verlede jaar ‘n aanlynverhouding met Weiner gehad het.

Weiner, wat ‘n getroude man is, het twee jaar gelede uit die kongres bedank ná ‘n soortgelyke voorval waarin hy prikkelfoto’s van sy onderlyf aan vroue getwiet het.

Hy het egter nou gesê dat hy sy verhouding met sy vrou reggestel het, en dat hy klaar is met die soort gedrag.

Weiner se vrou, Huma Abedin, is ‘n assistent vir Hillary Clinton, die voormalige minister van buitelandse sake. – AP

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.