Telkom-winkel by Cresta beroof

Deel op
Die Telkom-boetiek in Cresta
Die Telkom-boetiek in Cresta

‘n Gewapende roof het vanoggend by die Telkom-winkel op die grondvloer van die Cresta-winkelsentrum in Randburg plaasgevind. Die rowers het voor openingstyd deur die voordeur toegang verkry, maar is met hul buit deur die agterdeur uit.

Teen vanmiddag was die winkel nog gesluit met kennisgewings op die ruite geplak wat klante inlig dat dit “tot verdere kennisgewing” gesluit sal bly.

Die kennisgewing op die winkel se voordeur
Die kennisgewing op die winkel se voordeur

Die Cresta-winkelsentrum word tans aanmekaar deur rooftogte geteister. Volgens kelnerinne by een van die kafees, is ‘n bank gister beroof en moes ‘n juwelierswinkel sy deure sluit omdat dit so gereeld beroof is.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.