Bendegeweld in Chicago het met 40% toegeneem sedert Obama verkies is

Deel op

> on September 28, 2009 in Chicago, Illinois.‘n Amerikaanse Kongreslid, Bobby Rush, is een van vele swart Ametrikaanse leiers wat dweep met Trayvon Martin, die swart tiener se dood. Martin is deur ‘n bruin buurtwaglid Gerorge Zimmerman geskiet nadat Martin vir Zimmerman aangerand het, en hy hom uit selfverdediging geskiet het.

Rush is ‘n kongreslid wat die mees gewelddadige stad in Amerika verteenwoordig. Chigaco is die stad waarin meer as 500 mense dood is verlede jaar, 74 persent van hulle Afro-Amerikaans, en 80 persent van die moorde verteenwoordig, volgens die polisie, bendemoorde.

Bendes het toegeneem in Chicago met 40 persent sedert die VSA se eerste swart president verkies is.

Daar is egter geen federale program om dit te stop nie en geen politieke wil nie. Niemand wil ‘n eerlike gesprek daaroor te hê nie, maar ‘n kongreslid wat se eie distrik in totale chaos verkeer, wat ‘n “hoodie” as ‘n simboliese daad dra, het geen raad met die bendes in sy eie distrik nie, behalwe om wittes daarvoor aanspreeklik te hou.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.