Poetin heers, Medwedef premier

Deel op
Rusland se parlement het bevestig dat die voormalige president Dmitri Medwedevf Dinsdag as die land se premier aangewys is.

Dié aankondiging kom ‘n dag nadat Wladimir Poetin beëdig is om vir ‘n historiese derde termyn as Rusland se president te dien.

Medwedef het met 299 stemme teenoor 144 gewen nadat Poetin die wetgewende gesag in die staat Duma versoek het om sy nominasie te ondersteun.

 

лобановский александр харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.