Motor-van-die-jaar 2012

Deel op

Die tien finaliste in 2012 se Motor-van-die-jaar-wedstryd is so pas bekendgemaak. Die motors is:

  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 125 kW MultiAir Distinctive
  • Audi A6 3.0 T TDI Quattro S tronic
  • Citroen DS4 THP 200 Sport
  • Ford Focus 2.0 TDCI Trend Sedan Powershift
  • Hyundai Elantra 1.8 GLS
  • Kia Picanto 1.2 EX
  • Mercedes Benz SLK 350 BlueEFFICIENCY
  • Peugeot 5008 2.0 HDi Active Man
  • Suzuki Kizashi 2.4 SDLX Man
  • VW Jetta 1.4 TSI 118 kW Highline

Die Gilde van motorjoernaliste sal in Februartie 2012 twee toetsdae hou om die koring van die kaf te skei.

Фильчаков прокурор харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.