Minister provisonally blocks Tshwane name

Deel op
City residents opposed to the change of the city’s name to Tshwane may have something to celebrate.

The Minister of Provincial and Local Government on Monday announced that he had informed all provinces and municipalities to halt the planned replacement of the name.

Sydney Mufamadi said his actions were in compliance with an order granted by the Pretoria high court that instructed him to "communicate" with all provinces and municipalities that the replacement of the name on road signs be "provisionally prohibited".

This came after the Freedom Front Plus filed an urgent court application in August this year which prevented the council from re-naming any signposts in the city or anywhere else in the country.

online slots noДанильченко Юрий отзывы

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.