Chinese diplomate reik uit na Libiese rebelle

Deel op

Chinese diplomate het in Benghazi, wat deur Libiese rebelle beheer word, aangekom om lede van die opposisie te ontmoet en die konflik in Libië te evalueer, het die regering Dinsdag gesê.

Die onbekende diplomate van die Chinese ambassade in Egipte het Benghazi besoek “om ‘n beter begrip van die humanitêre toestand en die omstandighede vir Chinese beleggingsinstellings” in te win, het die Chinese departement van buitelandse sake in ‘n verklaring gesê.

Die besoek is onderneem om “kontak met die Nasionale Oorgangsraad, wat deur die rebelle geskep is, te behou en om albei kante van die Libiese konflik aan te moedig om ‘n politiese oplossing te vind.”

Dit is nie bekend hoe lank die diplomate daar gaan vertoef nie. Dit is die tweede keer in die afgelope paar weke wat die Chinese regering kontak met die rebelle maak.

погремушкиtopcargo

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.