DA-burgemeester is Frelimo-soldaat

Deel op
Mnr. Basil Kivedo, kader van umKhonto weSizwe (MK), militêre vleuel van die ANC, is die DA se nuwe burgemeester van die Breedevallei.

Kivedo was lid van die Frelimo-magte in Mosambiek en het ook in Tanzanië opleiding ontvang om terreur te saai.

NUUT!

Ná die Kodesa-ooreenkoms tussen die destydse NP en ANC-onderhandelaars wou Kivedo steeds nie die wapen neerlê nie.

Kivedo het aan Media24 gesê hy staan steeds “vasgeanker in die Vryheidsmanifes”. Hy gaan hom glo beywer vir die landbou- en wynbougemeenskap.

для автосервисаДанильченко Юрий отзывы

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.